Freelance VVS arbejde

Freelance VVS Priser 2019

 

Timepris:                    360,- + Moms (inkl. bil/værktøj)

 

 

Jeg kan tilbyde min arbejdskraft til vvs firmaer, der står og mangler en ekstra hånd. Som ikke vil til at ansætte en mand for en kort periode.Jeg startet hos Smeden i Dalby (ved Hedensted) i 1997 og kom i lære 1998. Blev udlært i 2002 og har arbejdet som vvsmontør fra 2002-2012. I 2012 tog jeg  A og B-cerf. til gas og har arbejdet som gastekniker/vvsmontør til 2016, December 2016 tog jeg springet og blev selvstændig.

 

Erfaring/Cerf.

 

A-Cerf.

B-Cerf.

Reno.

Nybyg.

Erhverv.

Projekter.(mellem/store)

Projektleder.

Service.

Alm. Vvs arbejde.

Trykluft.

Gasinstall.

Svejsecerf. (gasrør/damprør)

Svejsning af fjernvarmerør.

Rørsvejsning i tekninkrum.

 

Kontakt mig og høre om jeg er ledig til at hjælpe dig og dit firma.